Hej igen!

Nytt år, en ny start och nu blev jag riktigt sugen på att börja skriva smått igen. Jag ser att det finns folk som besöker mig blogg varje dag, trots att jag inte skriver. Men nu ska jag försöka berätta, om vad som sker i mitt väldigt vanliga vardagsliv. Jag har inte skrivit på över 1 år och hur fort har inte det gått? Alldeles för fort!

Dagarna springer snabbt förbi och jag har äntligen fått ett stabilt jobb, som jag trivs med i Tyskland. Jag har haft andra jobb i väldigt korta perioder, men inte alls trivts och tyskan har känts svår att komma in i. Det berodde dock lite på mig, då jag inte varit fullt intresserad och obekväm. Men sen Nellie började på sitt tyska dagis för 1 1/2 år sedan, så lärde jag känna nya människor där genom, som idag blivit goda vännner. Även där lärde jag mig väldigt mycket tyska, vilket resulterade till mer självsäkerhet. Men nu är allt på sin plats och jag trivs mer och mer. De första 2 åren var jobbiga, de senaste 2 åren har blivit bättre och nu är det grymt. Japp, jag har bott i Tyskland i 4 1/2 år, 5 i augusti. Jag saknar inte Sverige på samma sätt längre, men givetvis är det superskönt att komma på besök och hälsa på. Jag kommer givetvis vilja flytta tillbaka till Sverige i framtiden, så Tyskland är inte ens ett alternativ, men det går verkligen bra att stanna några år till.

Just nu är jag i Sverige och ska äta frukost med mitt älskade barn. Gröt med kanel till barnet, mackor och kaffe till mig. Jag älskar frukost. Vi hörs!