Skola

Detta är min sista vecka i skolan och jag har lärt mig en massa, jag fick även 25 av 27 rätt på ett prov. Så jag är nöjd! Fastän jag lärt mig mycket, så snackar jag gärna inte tyska ändå. Svenska och engelska går alltid före, men om det inte funkar så får jag prata tyska helt enkelt. 

Nellie blev som sagt opererad i måndags, så hon var på jätte dåligt humör i princip hela måndagen och en del på tisdagen. Jag förstår såklart varför, så vi har bara tagit det lungt och myst mycket. Hon har verkligen inte haft lust till att leka, förrän hon fick en panodil igår eftermiddag. Då blev det fart i henne och hon lekte hela eftermiddagen med grannens unge, det tyckte hon var riktigt skoj. Sen somnade hon snabbt halv sju och sov ända till halv åtta imorse. Hon var nog supertrött! Dock vaknade en glad/pigg Nellie imorse och tjatade om Julia på dagiset. Så det blev dagis för henne och hon blev så glad, när hon fick träffa alla. Nu är hon på topp igen.

Jag fick även höra av doktorn, att vi gjorde ett bra beslut till operation, för tydligen har Nellie haft nedsatt hörsel  pga att hon hade en såkallat ”vägg” på trumhinnan. De fick ta bort det från båda öronen. Det fanns även vätska i öronen plus att polyperna var för stora, så nu är förhoppningsvis problemen borta och vi kan njuta av sommaren. 

Ha en bra dag allesamman.