Operation

Hej allesamman! Kort om c9, det funkade bra på mig och jag känner mig både piggare och orkar mer ( inte för att jag inte gjorde det innan) utan mer nu helt enkelt. Jag kan även säga att jag har blivit lite fastare, dock inte gått ner i vikt, utan minskat i cm lite överallt. Så jag är nöjd med denna kickstart. 

Idag är bästa Nellie 1 1/2 år och det är även morsdag.  Jag hittade en stor bukett blommor och rött vin, i vår stuga som står ute. Så gulligt av Jim att överraska och tycka att jag är en supermamma. Vi kan säga att buketten är  från Nellie och vinet från Jim, hehe! 

Igår hade Nellie grannens flicka på besök, hon är 4 år och de lekte jättefint. De lekte så fint att Nellie inte ens hade tid att äta, dock bjöd grannen Nellie på massa vindruvor, bröd och vattenmelon. De höll låda från 1 till 5, sen kom Nellie på att hon var hungrig och tryckte!! i sig korv med spagetti. Jäklar vilket ös att ha två barn, haha, men kul hade hon iallafall. 

Från det roliga till det tråkiga, så ska Nelle  opereras imorgon. Jag är nervös och tycker inte alls om det, och vet ni vad? Nellie fick en öroninflammation IGEN, i början på veckan…. Så ja, ännu en antibiotikakur har det blivit och idag avslutas det. Vi hade kunnat skippa antibiotikan egentligen, men eftersom operationen är imorgon, så måste hon vara helt frisk och det kanske hon inte hade blivit annars. Jag hoppas verkligen att detta blir lyckat och att hon ska slippa smärta OCH massa antibiotikakurer.. Önska oss lycka till! 

Ha en bra dag. 

  

Tråkigt men bra

Nu sitter jag i skolan, fast har en kort paus så jag passar på att skriva ett kort inlägg. C9, var väldigt jobbigt första dagen och jag ville faktiskt ge upp, speciellt på kvällen då hungern var som störst. Men jag klarade av det och dag två var inte alls lika jobbig. Så det flyter på och idag får jag äta två Shakes och en måltid till kvällen, alltså inte bara en shake under hela dagen. Total lycka för mig!! Min energi kommer säkert vara på topp, jämfört med den första och andra dagen. 

Vi var även hos öronläkaren igår, vilket jag nämnt i tidigare inlägg och det blir en operation för Nellie. Hon opereras om knappt två veckor och jag är väldigt nervös. Tydligen ska det vara en vanlig operation och inte komplikationer efteråt, dock kan alla operationer vara riskfyllda ändå. Operationen skall göras eftersom Nellie är ett så kallat ”öronbarn”. Hon har gång på gång fått öroninflammationer och är trots avslutad antibiotikakur, alltid röd i sina stackars öron. Hon verkar ju ha vant sig med ständig smärta, så detta är ett väldigt bra alternativ, att operera in rör i öronen. Så slipper hon gå på massa antibiotikakurer och även slippa dessa hemska öroninflammationer. Fast jag vet att hon klarar det fint.

Nu måste jag avsluta, för lektionen börjar typ nu.

Ha en fin dag allesammans. 

  Min bästa och roligaste flicka!  

Vad håller jag på med?

Nu har jag till och med beställt c9, för att motivera mig mer med kosten. Dock var det jäkligt dyrt (enligt mig) så nu är det bäst att jag passar mig, annars blir jag besviken. För de som inte vet vad c9 är, så är det en startkit på 9 dagar, till ett hälsosammare liv. Jag gör detta mest för att bli motiverad, piggare och även rensa kroppen från slaggprodukter. Så det är ingen bantningsmetod, utan ett sätt att minska på dåliga vanor. Jag vet att jag klarar av 9 dagar, dock lär det bli svårt. Men det ska bli kul att testa och se om jag når några resultat. Jag återkommer om det, jag lovar. 

Dag ett påbörjad!   
  

Eurovision song contest

Jag blir så glad när det händer stora saker, när det finns något att titta på, som även många andra följer. Speciellt när det är en som uppträder från Ystad, min vackra hemstad. Frans kom på femte plats och det var ju inte alls dåligt!! Men låten som vann, var verkligen tråkig och det kan ha varit den sämsta vinnarlåten mina öron fått uppleva. Till och med ”hard rock halleluja” var bättre och den var inte bra.. Jag satt galet nog uppe till slutet, medan Jim somnade innan tio, vilket är normalt hos oss. Nu är jag ialalfall ute och går, Jim är med Nellie på lekplatsen och har kul. Men när jag kommer hem, måste Jim vila upp sig inför en grymt viktig och svår match, nämligen mot Kiel. Även på bortaplan, ska verkligen hålla tummarna!! Heja heja! 
Vi hörs.

  

Godmorgon. 

Idag är man ledig och det känns så härligt. Jim ska först till träningen snart, sen är han också ledig resten av dagen. Igår hade vi en riktigt bra dag med grillning och massa lek.  Efter att vi hämtat Nellie på dagis, så var vi ute i princip hela dagen, tills hon skulle sova. Fast det har vi faktiskt varit alla dagar, sen solen tittade fram. Det är ju så mycket skönare och roligare för oss alla, synd bara vädret ska bli kasst snart igen.. Igår passade vi även en supergo hund, han hängde på överallt och var hur snäll som helst. Jag hade lätt kunnat ha en hund, om den varit precis som denna, tror jag lär fråga om jag kan få låna den i bland, he he. Nellie tycke också det var kul. Sen ikväll ska vi heja på Frans, jag tror ändå det kommer gå bra. 

Ha en fin dag! 

 Nero var med oss och hämtade Nellie  
    

 

Chefen i hemmet! När hon själv får välja plats… I vår familj äter man även med händerna, inget fint bordsskick här inte, haha.  

  Promenad  

   

Massa sol

Hej allesamman. Hur sköna dagar har det inte varit de senaste två veckorna? Bara massa sol, varmt, fint sällskap, allt har bara varit så bra. Tyvärr fick Nellie öroninflammation förra veckan, IGEN! Så tråkigt och synd om henne, men nu har vi bokat tid till öronläkare för det är inte alls kul med massa öroninflammationer. Främst Stackars liten och lmig som måste bära hela tiden, hon har ju ingen ro i kroppen. Fast nu mår hon bra igen och besvären är borta (än så länge) 

Förra helgen hade vi bästa killarna på besök, Julius och oliver. Alltid lika kul att ha dem här, de hälsar på varje år och det är vi tacksamma för. Det blir mycket spontant och skratt, ja de får en på gott humör helt enkelt. Annars flyter dagarna på som vanligt med skola och dagis. Sen försöker jag hålla mig motiverad med träning, vilket går väldigt bra. Dock är matintaget inte alls lika bra, det här med att hålla sig strikt ett tag, går sådär.. Typiskt mig som älskar allt i matväg, men jag kämpar på!! Haha! Vet inte hur många gånger jag egentligen sagt ”jag lovat att börja imorgon” Men ja, jag lovar att bli bättre med kosten imorgon då. Får vi väl se!   

Annars är allt bra med oss,  Jims fot är fortfarande i gott skick och Nellie är snart 1 1/2 år. En väldigt rolig ålder och ordförrådet bara svämmar. Hon har börjat sätta ihop två ord också. Jag, Jim och Nellie var i ett shoppingcentrum, då skulle Jim på toa, så jag och Nellie satte oss på en bänk och jag sa till henne att pappavar på toa. Såklart börjar ungen skrika ” PAPPA BAJSA” högt och flera gånger. Tur vi inte befann oss i Sverige, fast det lär väl hända fler gånger. 

Hon tycker även det är jättekul att mata oss och bollar är fortfarande en favorit. Igår köpte jag en liten hink till henne med penslar, så häller vi i vatten i hinken och hon roar sig ett tag, med att måla på stugan som står ute. Bra idé till de som har väldigt rastlösa ungar, funkade för min lilla. 

Ha en bra dag! 

 Gåva från vår prinsessa.  
Stadsbesök med sushi och fika. Gudfar på bild. 

   
    
 
 Piff och puff 

Superkul att bada i skurhink, fast igår köpte vi en liten pool.   
  

På promenad till hästarna och lekplatsbesök  

   

HAMBURG

Förra helgen gick fort och jag hade galet kul. Fredag morgon åkte jag iväg med töserna till Hamburg, för att helt enkelt kolla handboll och roa mig. Det var nämligen final4 i Tyska cupen, vilket är väldigt stort här att vinna. Fredagen bestod av incheckning, shopping, restaurangbesök och fest mot kvällen. Lördag och söndag bestod av Handboll. På lördagen blev det en nervpirrande match, men dock kom de till final, så där firade vi lite och åt god mat. På söndagen blev det tyvärr förlust, det andra laget ledde hela matchen, så de förtjänade faktiskt att vinna. Men jag blev givetvis sjukt arg…. Dock överväger helgen det trista, för jag hade superskoj!! Tack till mina underbara föräldrar och kusin William, för att ni tog er tid och ledigt för att ta hand om Nellie.