Busunge

Det här med att shoppa med Nellie tar sin tid, både kul men samtidigt mycket kolla efter. Hon är överallt och ingenstans, det ska pillas på allt, springas iväg osv. Vagnen är givetvis inte en hit, när hon bara ska sitta still och kolla på när jag shoppar. Men hon är så rolig, vinkar till folk, skrattar och yrar runt överallt. Allt blev iallafall inhandlat till slut och det känns bra. Det är nämligen många som fyller år nu till våren, så det har endast handlats presenter. 

Nellie har fått en vanlig säng och sover i den nu, hon lär trivas då den är större. Jag hade gärna haft kvar spjälsängen, men hon vrider sig så att benen fastnar mellan pinnarna ( eller vad man nu kallar det för) Det kan inte vara det skönaste sättet att sova på. Vi får väl se om hon sover bra i den nya , hon blev iallafall väldigt överraskad när vi visade sängen idag. 

Nu blir det film och jordgubbar

   
   
  

Hej igen

Ett tag sen jag skrev nu, men jag har inte haft mycket att komma med eftersom det har varit en riktig sjukstuga här hemma och lite ork till allt. Usch och pi!! Nellie var hemma hela förra veckan eftersom febern blev högre, lägre och sedan högre igen, vilket resulterade till ett besök hos doktorn. Där fick jag reda på att hon hade kraftig öroninflammation, men helt ärligt så har jag inte märkt av att hon skulle ha haft ont. Hon sov och la på mitt bröst hela dagarna, knäpp tyst. Ja, då har hon varit utmattad! Men detta resulterade till att hon fick antibiotika i 5 dagar. Men äntligen fick hon komma tilllbaka till dagis, i tisdags igen och blev jätteglad när vi var utanför. 

Men istället så började jag känna mig seg och febrig på söndag eftermiddag, efter att vi alla fikat med Jims föräldrar. De var nämligen här för att kolla handboll i lördags, så vi åkte bort till deras hotell på söndagen, för att käka frukost. Men i tisdags bröt det ut på mig och istället la jag med 40 graders feber… Nu är jag bättre och det tackar jag för, så jäkla tråkigt att vara sjuk.. Förhoppningsvis slipper Jim det och vi kan förbli en frisk familj ett tag framöver. 

Från sjukstuga till något roligare, så har Nellie lärt sig tyskan snabbt. Hon säger mage på tyska ( bauch) förstår en massa, pekar på saker och sig själv, när pedagogerna frågar om tex var hennes näsa,ögon,händer osv är. Jag tycker det är så kul att höra, min lilla tysk/svensk talande tjej. Jag ska även försöka bli bättre på att snacka polska, så hon lär sig lite av det också. 

Nu blir det film och massa bär till det. Ha en bra kväll allesammans. 

  
Såhär såg hela förra veckan ut, kan faktiskt säga att det varit jäkligt mysigt. Men givetvis är det bättre när hon är frisk och har spring i benen! ❤️