Djurvän

Min lilla bustjej älskar alla sorts djur. Igår var hon och besökte sin gammel mormor/morfar,  medan jag hade tid med mina föräldrar i Danmark, på ett stort shoppingcentrum. 

Hon hade haft det så bra och lekt en massa med deras hundar. Även kunsinerna hade var där, så tror inte hon hunnit sakna mig alls faktiskt. 

  

Nellie med sin näst äldsta kusin, Nea.

     
😍

   
Vad säger ankorna? Quack quack! 

 

Ett, två, tre. Spriiiing!

  

GOD JUL

Det blev ett lungt julfirande med min familj detta året. God mat, jul musik och en fortfarande sjuk dotter. Dessa jäkla  virus bara går på henne hela tiden. Stackars liten… Men så blir det när man träffar andra som också är förkylda och det har blivit mycket på sista tiden.  

Julaftonskänsla kan jag inte påstå att jag haft riktigt, synd det! Önskar verkligen att man någongång vaknat upp till en vit jul, med en isig kyla ute. Fast ska jag erkänna, så tycker jag inte om kallt och massa snö, jag älskar värme. MEN, givetvis vill man ha den där härliga julkänslan. Snö och kallt kunde pågått i Max 3 veckor, sen hade jag gärna välkomnat våren/sommar igen. Önsketänkande! Nog om det. 

Dagen har varit bra och en del julklappar har man fått. Nellie har fått mest, (annars hade det bara varit konstigt, tycker jag) tror hon nästan fått en full garderob med nya kläder och fler paketer väntar, jisses. 

Nu är jag trött, så det blir att sova och fira vidare imorgon. 

  
Nellies första och andra Jul. Vi lär köra tradition på dessa söta klänningar, som hon fått från farmor. 

  
Nellie älskar tomten och ger honom gärna en puss. Dock tycker jag synd om tomtens näsa, som hon råkat bita av lite på. 

 
Inte lätt att få denna damen att stå stilla, men några bilder fick vi till. Min julgumma❤️ 
Godnatt.

Massa bus

I söndags var vi hos min syster på en mini julafton.  Hon och familjen ska nämligen till Polen ikväll ( våra släktingar bor där) och stanna över Julen, så det passade fint med lite julmys. 

Igår var vi hemma hos Jims föräldrar, packade in presenter, lyssnade på julmusik och bakade. Jims mamma har en stor tomte bredvid granen, som Nellie brukar ”pussa” Trodde vi ja.. Nu är näsan halvt bortbiten. Hon har istället gått fram och säkerligen gett pussar, men även rispat bort gipset med tänderna.  

Hon tar även Julkulorna och sitter på paketen, det är helt enkelt väldigt kul och intressant tycker hon. Haha

   

  
   

Grymt 

Tyvärr så har min lilla tjej blivit sjuk IGEN, fast nu är det ögoninflammation, feber och förkylning. Stackare! Nu sover hon gott och jag ligger bredvid henne och myser lite. 

Igår var jag ute och det är INTE  ofta man är det längre, men gud så roligt jag hade det. Det blir så mycket roligare att gå ut när det är så sällan. Jag är nöjd! Jag mår även bra idag vilket känns skönt, nu ska jag bara passa på att kramas med Nellie, innan hon vaknar och vill busa igen. 

  
Jag och min vän Hanna

Tillbaka

Hej igen, nu har jag fått tillbaka suget att börja uppdatera igen. Kollade nyss tillbaka på mitt senaste inlägg och det var för ca 5! månader sen. Så länge trodde jag verkligen inte att det skulle gå, men tiden rinner iväg för fort ( fastän man ibland tycker, att allt går för sakta och man vill typ gräva ner sig ett tag) 

Tänkte även berätta, att jag inte kommer skriva lika mycket som förr. Istället ska jag göra min blogg till ett ”bild kollage” ungefär och skriva text under. Hade gärna spammat instagram, men det känns mer rätt att göra det här, hehe!! Jag kommer SÄKERLIGEN skriva av mig en massa någongång också eller när jag väl känner för det..

Kan kortfattat berätta vad som hänt de senaste månaderna.

Kan börja med det tråkiga.. 

Jim fick konstaterat att hans fot, ännu en gång blivit brutet. Vilket har resulterat till massa beslut, på hur vi ska gå tillväga med allt och även haft funderingar ”vad kommer hända här näst” Den eviga väntan , så jäkla tråkigt… 

Nellie hade för ca 1 mån sen, haft både kräksjuka, feber, förkylning, ätit dåligt och varit på allmänt dåligt humör. Ja, allt kom exakt på en och samma gång inom loppet på två veckor.. Puh, det kändes som en evighet. 

Till det positiva

Nellie lärde sig gå vid ca 10 mån, men vågade inte gå själv förrän vid ca 11. Hon kan även säga flera ord som ” va e deei” tack, nej, mamma, pappa, där, säger blä till soptunnan och toaletten. Även till allt som hon inte gillar, tex när jag försöker kamma hennes hår. Tyvärr får man inte lov att pilla henne i håret, eller jo! Endast när hon ska sova. Hon snappar åt sig allt som en tvättsvamp och lär sig så fort. Hon klappar en massa, gör high five med oss, kan härma låtar som ” huvud, axlar, knä och tår” imitera djur osv. Listan kan bli lång, så jag slutar här. Som jag sa, fröken tvättsvamp 😜

Nellie har haft mycket besök och även hunnit fylla ETT!! Hon är snart 13 månader och det blir bara roligare, även mer krävande.

Jag har  fått ett annat jobb och börjar första feb.  

Nellie börjar dagis 4 januari

Jim fick igår besked att foten kommer bli bra, dock måste det fattas lite beslut. 

Så nu rullar allt förhoppningsvis till det positiva!!

Ha en bra dag i regnrusket. 

  
Tofsen åkte av, lilla ”Tintin”