Får se hur jag gör

Hej allesamman. Ja, jag är kass på att uppdatera och det beror på, att jag inte är lika intresserad av skriva blogg längre. Jag har snart haft detta i två år och kommer givetvis att behålla det. Det står så mycket, som man kan gå tillbaka till och läsa. Det är så himla roligt. Kanske får jag suget att skriva igen snarast, vilket jag hoppas på. Tror egentligen jag tappa lusten när jag kom till Sverige igen. Har även märkt att varje gång, jag kommit hit, så har det oftast blivit lite bloggande. Istället har det varit en massa annat kul, med konstant besök och spontana saker. Men när jag väl landar på hemmaplan, så får jag se om jag får lusten att skriva av mig massa igen. 

Snart börjar jag jobba, vilket jag verkligen ser framemot. Att ÄNTLIGEN komma igång och bara få vara hemma med familjen. Hemma är bäst, som man säger. Men kommer aldrig ta ifrån, att familjen och vännerna skulle ha flyttat med, haha!! 

Ha det bästa och förhoppningsvis så hörs vi snart! ”Tummen upp” 

Äntligen på plats.

Hej allesamman! Nu har jag varit inne och sett att jag inte skrivit på 13 dagar. Det är rekord och jag hat inte ens TÄNKT på det, jisses. Jag måste bli lite bättre på det nu, men jag har haft så mycket annat på gång. Det blir mer skrivande i Tyskland, eftersom jag har mer egentid då och inte människor omkring mig nästan hela dagarna. Jag kommer lägga upp en bildbomb snarast och visa vilka roliga dagar jag haft här. Imorgon åker vi tillbaka till Tyskland, men det blir bara kort för mig eftersom jag måste packa upp en massa. Sen ska jag tillbaka på onsdag igen och då väntar massa andra trevligheter. Nellie bara utvecklas och har blivit så snabb på att krypa, även lite mer självständig igen, vilket är både kul och skönt, så jag kan hinna med annat. Det går i vågor det där, men hon är så rolig/aktiv och skrattar/pratar så himla mycket. Min älskade bästa tjej!! 

Från det ena till det andra, så är min tatuering på plats. Jag är givetvis mer än nöjd och tatueringen blev bättre än vad jag trodde. Som jag längtat efter denna tatueringen, jag älskar drömfångare. 

Ha en fin kväll alla!